Треньорът на Левски Николай Костов отново даде по-дълга почивка на

...
Треньорът на Левски Николай Костов отново даде по-дълга почивка на
Коментари Харесай

Сините отново получиха дълга почивка

Треньорът на Левски Николай Костов още веднъж даде по-дълга отмора на играчите. След равенството 2:2 в понеделник против Крумовград футболистите получиха два свободни дни и ще възобновят тренировки в четвъртък следобяд.

Решението на 60-годишния експерт още веднъж изненадва, защото в събота сините одобряват Етър в мач от 10-ия кръг на шампионата и ще има разполагаем единствено две тренировки до мача с болярите. По време на паузата за националните тимове футболистите получиха цяла седмица отмора. Добрата вест за Костов е, че след дуела в Коматево няма футболисти с контузии.

" Отборът постави оптимални старания да се приспособява към терена и играта на съперника. Въпреки че допуснахме гол, взехме предимство. Незнайно за какво през съвсем цялото второ полувреме като се изключи последните минути футболистите бяха без страст. Може би и аз имам неточност при избора на състав. Не можем да използван играта си на подобен терен. Всяка изгубена точка е значима ", съобщи Костов след равенството с Крумовград.
 Николай Костов умува от кого да се лиши в идния мач с Етър
Николай Костов умува от кого да се лиши в идния мач с Етър

За гостуването на Крумовград това бе Дарлан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР