Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с
Коментари Харесай

Илиан Илиев скочи на съдия: Той е човек, който е мисионер

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив. Той показа, че е удовлетворен от своя тим, само че имаше искания към ВАР рефера Иво Андреев за неотсъдена дузпа. 

" Такива мачове е най-трудно да разясня. Футболистите направиха всичко, с цел да не загубим мача. Локомотив обича да си подава топката, държи я добре. Не им позволихме в огромната част от мача да го вършат. Липсваше ни да отбележат. Държахме Локомотив повече в тяхната половина. Направил си съвсем всички, само че не си вкарал гол. Това не е за първи път. От играчите няма какво да съм неудовлетворен. Винаги би трябвало да искаш повече. Играе се мъчно на този стадион. Играхме съвсем като домакини, за което приветствам футболистите. 

Държахме положително движение за този сбит цикъл. Допуснахме една неточност, с цел да отбележат Локомотив. Няма да е прелестно да си изгубил, по отношение на това, което играхме. Трябва да го приемем и да търсим максимума от идващия мач с Левски. 

ВАР-ът Иво Андреев е човек, който е мисионер. Той свири дузпа за игра с ръка на Влатко Дробаров, като преди този момент имаше удар в коляното. Днес не го направи в наша изгода. Бях сигурен, че няма да го направи. Там беше дузпа, а тук не при еднакъв човек. Няма по какъв начин да не сме равнопоставени в цялата обстановка. Не сме единствено ние, има и други. 

Като играем пред лична аудитория, имаме преимущество. Утре се възвръщаме и мислим за мача с Левски. Трябва да търсим максимума ", съобщи Илиан Илиев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР