Травис Келс издаде проверка на реалността на бившата ръгби сензация

...
Травис Келс издаде проверка на реалността на бившата ръгби сензация
Коментари Харесай

Луис Рийс-Замит, предупреден от Травис Келс след мечтания НФЛ трансфер в Канзас Сити Чийфс

Травис Келс издаде инспекция на действителността на някогашната ръгби сензация Луис Рийс-Замит преди дебютния му сезон в НФЛ.

Бившето крило на Уелс, което бързо стана известно като един от най-обещаващите млади гении в ръгби съюза, шокира почитателите, когато разгласи напускането си за опция за NFL в Съединени американски щати през януари. След това той подписа с тима на Kelce, Kansas City Chiefs.

Говорейки в подкаста си New Heights, Kelce предизвести, че първият сезон на Rees-Zammit в NFL ще бъде „ смиряващо “ прекарване. „ В началото ще бъде смиряващо прекарване “, сподели той. „ Не е елементарно просто да направиш този скок, това са две изцяло разнообразни игри.

„ Той е състезател и това е, което видяха шефовете. Той е мъдро дете, интелигентен състезател. Така че в последна сметка той ще може да поеме нарушаването. „ Но ще бъдат сложни няколко месеца за него тук, до момента в който се приспособява към НФЛ.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Първите думи на Луис Рийс-Замит след присъединението му към Канзас Сити Чийфс с доказана позиция в НФЛ
...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР