Трагичните последни моменти от живота на малкото бебе на Констанс

...
Трагичните последни моменти от живота на малкото бебе на Констанс
Коментари Харесай

Констанс Мартен: Трагичните последни моменти на Тот преди малкото тяло да бъде оставено в чантата на Lidl

Трагичните последни моменти от живота на дребното бебе на Констанс Мартен, преди тялото й да бъде оставено в чанта на Lidl, бяха показани на съда.

Бебето Виктория бе забелязано за първи път от правосъдните заседатели на запис от камери за видеонаблюдение, пуснат по време на процеса за непредумишлено ликвидиране - с трагичното дете, облечено в бебе, растящо с ръцете и ръцете, които се движат в близост. По-късно тя беше открита мъртва от полицията в пазарската чанта и заобиколена в отпадък в неизползвана колиба в Брайтън на 1 март предходната година. Родителите Мартен, 36, и Марк Гордън, 49, са упрекнати в непредумишлено ликвидиране.

Двамата също са упрекнати, че са укрили раждането на Виктория и са живели отвън мрежата, с цел да запазят щерка си, откакто четири други деца са били взети под грижите. Процесът стартира предходната седмица, като съдът изслуша по какъв начин полицията в Голям Манчестър е почнала следствие, откакто е разкрила изгорялата им кола на автомагистрала с плацента вътре.

Такс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР