Традициите са, за да се спазват. А 40 дни след

...
Традициите са, за да се спазват. А 40 дни след
Коментари Харесай

Дойде време и за погача за малкия Бран! Виж как Луиза Григорова спази традицията!

Традициите са, с цел да се съблюдават. А 40 дни след раждането се прави Погача. Такава провежда и младата майка, актрисата Луиза Григорова, която към този момент се похвали с първи фрагменти в Instagram.

Виж още: Защо Venci Venc' не го хващат вируси и грипове? Рапърът учи по какъв начин да превърнем всеки минус в плюс

За декорацията на събитието Луиза Григорова се е доверила на професионална компания, само че погачата за Погачата е дело на младата майка. В story тя сподели обредния самун, който сама замесила и изпекла. И би трябвало да признаем, че погачата вид " роза " наподобява в действителност много апетитно. 

Виж още: Ася Капчикова с очарователна фотография на близнаците: Братската обич е най-силна

Цветовете на празника са били бяло, сребърно, и ментово зелено. Акцентът пък са били голями плюшени мечета с ментови панделки. От story-тата на актрисата се виждаха още торта с името на детето, както и красиво декорирани сладки в цветовете на погачата. Пак от story-тата виждаме (и чуваме), че измежду гостите е била положителната другарка на Луиза, актрисата Яна Маринова, майката на Луиза, Ивет Григорова, както и доста нейни приятелки. 

Виж още: Николета и Галена като сестри: двете хубавици предизвикат с нови фотоси

Актрисата Луиза Григорова-Макариев стана майка за първи път в края на месец септември. Тогава на бял свят се появи дребният Бран, чието име стана мотив за догадки - какво значи, на кого е кръстен. Някои догатки даже стигнаха до Бран Старк - героят от " Игри на тронове ". Всъщност истината се оказа напълно друга. " Бран е остаряло славянско име, което с времето се е трансформирало в Бранимир. Зад него стоят ужасно доста смисли. И още - оказало се, че има уелски господ, който се споделя Бран и той е настойник на моретата ", показа преди време в ефира на NOVA актрисата.

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР