Този въпрос зададе водещият на сутрешния блок на Нова телевизия

...
Този въпрос зададе водещият на сутрешния блок на Нова телевизия
Коментари Харесай

Добре ли се чувстват 1/3 от депутатите ви, които са чипирани?

Този въпрос зададе водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Адресат на въпроса беше Цончо Ганев, заместник-председател на партия " Възраждане ", народен представител и зам.-председател на Народното събрание.

Ганев по този начин и не отговори непосредствено на въпроса, като изясни, че по-важно е друго - да има огромна полемика за ограниченията против ковид, кое работи и кое не. Но в течение на диалога още веднъж имаше спорни изказвания - да вземем за пример съпоставяне с Нидерландия и по какъв начин военни постановат ограниченията там, откакто са с високо имунизационно покритие т.е. имунизациите не са панацея. Ганев обаче не даде съответстваща статистика какъв брой хора умират там и какъв брой в България (на глава от населението), както и какъв брой влизат в лечебни заведения, какъв брой имат потребност от интензивно лекуване и какъв брой страдат от затруднения след прекаран КОВИД.

Още: Лекари поради " Възраждане ": При заразяване протестиращите да търсят Мангъров, дали ние в този момент да не протестираме?

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР