Този тест ще бъде фасулска работа“ за хора, които притежават

...
Този тест ще бъде фасулска работа“ за хора, които притежават
Коментари Харесай

Тест: Само хора с перфектно зрение могат да намерят зебрата сред жирафи и дървета

Този тест ще бъде „ фасулска работа “ за хора, които имат високо равнище на централизация и бдителност за детайлите.

Понякога да се върнем към естествения работен и образователен график след уикенд или дълга почивка е доста мъчно, само че сигурно изцяло допустимо. Достатъчно е постоянно да упражнявате интелекта си и резултатът несъмнено няма да закъснее.

Добър метод да развиете вниманието и концентрацията си е да вършиме постоянно логичен проби. Може да извършите това сами или пък това би могло да бъде вашето споделено време с децата. Заедно с тях може да търсите правилните отговори на дилемите и да си вършиме надпревари кой ще откри правилния отговор пръв. Ще ви изненада какъв брой постоянно децата съумяват да виждат неща, които елементарно убягват от вниманието на възрастните.

ТЕСТ

В теста през днешния ден ви предлагаме да разгледате фотографията в нашата изложба. На нея ще видите жирафи и дървета. Но измежду това естествено многообразие е скрита и една зебра. Точно тя е това, което би трябвало да намерите на картинката. Единственото изискване е, че имате единствено 10 секунди да извършите задачата.

Ако не можете да се справите за този интервал от време, не се обезсърчавайте. Просто ви би трябвало повече процедура. А правилният отговор може да видите на втория слайд. Пожелаваме ви триумф!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР