Този любим наш помощник се оказва много ценен съюзник както

...
Този любим наш помощник се оказва много ценен съюзник както
Коментари Харесай

Съвети за красота: Нанасяне на коректор

Този обичан наш асистент се оказва доста скъп съдружник както при равнене на тена, по този начин и при прикриването на дребни или пък огромни недостатъци.  Стига да знаем по какъв начин да го използваме вярно, несъмнено.
Прочетете още
Ако считаме, че работи против нас и не можем да се противопоставим на класическия „ панда “ резултат, евентуално вършим нещо неверно. Но няма непоправими неща, за благополучие.

Днес преглеждаме късото ни управление за вярно слагане на коректор. Какви трикове би трябвало да знаем и по какъв начин да ги използван по 100 % ефикасен метод? Нека научим дружно в този момент.
Как да нанесем коректор – с пръсти, гъба или четка?
Започвайки от нулата, ще забележим по какъв начин се ползва вярно коректорът върху кожата ни. Има няколко подобаващи метода и изборът на най-удачният от тях не е по никакъв начин елементарен. Да кажем, че отговорът е: зависи…

С пръсти можем да смесим допустимо най-добре, като разчитаме и на топлината на кожата ни, която разтапя и разрежда продукта по-добре. Друг доста верен способ е потреблението на добре познатата ни гъба. Тази, която стана вирусна от известно време. Нейната форма е идеална за достигнане до всяко ъгълче на окото, гарантирайки оптимално нанасяне без следи.
Как да нанасяме коректора, с цел да прикрием всички недостатъци?
Ами в случай че не желаеме да прекосяваме през зоната на очите, а ни е необходим просто, с цел да прикрием дребни бенки по лицето си? В този случай е наложително да използваме специфична четка. И то такава с мек косъм, която елементарно да нанесе продукта по кожата ни. Количествата би трябвало да са минимални за оптималната точност.
Как се ползва коректорът за тъмни кръгове под очите?
Ах, тези тъмни кръгове, несъмнено не престават да ни бъдат врагове. Но по какъв начин да ги премахнем благодарение на коректора? Трябва да признаем, че не е елементарно, изключително в случай че фокусираме всичко върху един артикул.

Всъщност, с цел да изчезнат тези досадни тъмни ореоли под очите ни, би трябвало да реализираме най-малко две стъпки. Първо, дано се намесим в цвета на зоната, скривайки обезцветяването и петната по кожата. След това, дано балансираме крайния резултат – правейки го еднороден с тена ни.

Това можем да реализираме с коректор, който изравнява кожата ни. Най-доброто решение в тези случаи е да заложим на палитра, която съдържа всички нужни условия.
Коректор или декор дьо загар? – Мистерията е разкрита
Друг огромен въпрос, който ни изтезава е: би трябвало ли коректорът да се нанася преди или след основата? И тук изказванията стават толкоз спорни. Нека го кажем по този начин: в случай че би трябвало да прикрием изключително явни тъмни кръгове, по-добре е първо да нанесем коректора, както обяснихме малко по-нагоре, а по-късно и основата.

А в случай че коректорът ни е необходим единствено за равнене на тена на кожата, прикривайки някои недостатъци тук и там, можем да го нанесем след декор дьо тена. За да спестим време и да премахнем всевъзможни подозрения, би трябвало да се съсредоточим въдху декор дьо загар с коректор.
Как да фиксираме коректора?
Една основа постоянно би трябвало да е закрепена и коректорът не е изключение. Е, по какъв начин да го създадем обаче? Истината е, че един воал пудра е задоволителен. Пигментите на този артикул се свързват с тези на коректора, гарантирайки изключителна фиксация, която ще направи грима ни безукорен. Нанася се с мека четка или специфична гъба.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР