Този доклад е резултат от съвместно разследване на 60 Minutes,

...
Този доклад е резултат от съвместно разследване на 60 Minutes,
Коментари Харесай

Мистерията за Хаванския синдром продължава, тъй като водещ военен следовател казва, че летвата за доказателство е поставена невероятно високо

Този отчет е резултат от взаимно следствие на 60 Minutes, The Insider и Der Spiegel

Тази вечер имаме значимо развиване в нашето петгодишно следствие на мистериозни мозъчни контузии, докладвани от чиновници на националната сигурност на Съединени американски щати. Сред ранените са чиновници на Белия дом, чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, сътрудници на ФБР, военни офицери и техните фамилии. Мнозина считат, че са били ранени от скрито оръжие, което изстрелва високоенергиен лъч от микровълни или ултразвук. Това е нашата четвърта история и за първи път имаме доказателства кой може да е виновен. Повечето от ранените са се били за Америка, постоянно скрито. И те са разочаровани, че държавното управление на Съединени американски щати обществено се съмнява, че съперникът е ориентиран към американците.

Една от тях е Кари. Дегизираме я и не използваме нейното фамилно име, тъй като тя към момента е сътрудник на ФБР и работи в контраразузнаването. Тя споделя, че през 2021 година е била вкъщи във Флорида, когато е била ударена от осакатяваща мощ.

Кари: И бам,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР