Този акт не беше срещу човека Росен Желязков. Беше срещу

...
Този акт не беше срещу човека Росен Желязков. Беше срещу
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този акт не беше срещу човека Желязков, а срещу председателя на Народното събрание

Този акт не беше против индивида Росен Желязков. Беше против ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, който наруши редовно нееднократно разпоредбите на това Народно събрание и, за жалост, заради една-единствена причина – когато изпълняваше повелята на господин Пеевски и на господин Борисов, които нееднократно му подвикваха от първия ред.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков след отстраняването на Росен Желязков като ръководител на Народно събрание.

„ Това, което желаеме да кажем, чисто политически, е доста ясно известие. Г-н Пеевски и господин Борисов не имат тая страна. Ако желаят ГЕРБ да имат евроатлантическа посока, ще би трябвало да се отърват от зависимостта си от господин Пеевски и разпоредбите и институциите, които би трябвало да работят в българската страна, би трябвало да не бъдат подвластни на нито един човек “, сподели той.

„ Аз съм сигурен, че в случай че господин Желязков действаше по лична воля, тези нарушавания, които през днешния ден прочетохме от трибуната, те нямаше да бъдат изпълнени. Затова е доста значимо да се каже, че България ще бъде законова страна, институционална страна, никой няма да е над закона “, уточни той.

„ Ясно обръщение към ГЕРБ – в случай че те не престават да бъдат подвластни на господин Пеевски, резултатите ще бъдат като днешните “, добави Петков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР