Той се присъединява, за да помогне за разрастването на компанията

...
Той се присъединява, за да помогне за разрастването на компанията
Коментари Харесай

Крис Харпър е новият търговски директор на Нетера

Той се причислява, с цел да помогне за разрастването на компанията в международен мащаб

Световно приетият телеком експерт е новият търговски шеф на Нетера. През последните години той е бил вицепрезидент по развиването на пазарите отвън Северна Америка на канадския телеком оператор Bell. Преди това - до сливането на телеком колосите T-Mobile и Sprint в Съединени американски щати, в продължение на 14 години е бил вицепрезидент „ Международни мрежови услуги " на Sprint. Крис е и член на борда на шефовете на Канадско-британската комерсиална камара и вложител в разнообразни бизнес инициативи.

Основателят и шеф на Нетера Невен Дилков разяснява: „ Крис се причислява към Нетера във значим миг от нашето развиване. Ние постоянно сме били и продължаваме да сме пионери през 25-годишната ни история.

Нашата задача е да бъдем желан снабдител на телекомуникационни услуги както за общоприети, по този начин и за комплицирани решения, за дребни и огромни предприятия. Нетера е добре познато име в промишлеността в Централна и Източна Европа. Сега нашето предизвикателство е да станем желан снабдител и в международен мащаб.

Смятаме, че можем да реализираме това, тъй като знаем печелившата рецепта. Тя е доза ентусиазъм от нашите корени, доза учене от най-хубавите в сектора, прибавяме доста упорита работа и наложително развлечение. Крис идва като допълнение към нашия мениджърски екип ".

На въпрос по какъв начин наподобява Нетера извън, Крис дава отговор, че наподобява като млада, витална и пъргава компания. Той възнамерява да способства за развиването ѝ със своето неповторимо конкурентно преимущество: „ Аз вадя фирмите от тяхната зона на комфорт на нови пазари и в нови райони ".

Крис се е потвърдил в това, като е позиционирал японската компания NEC в Русия и Южна Африка в миг, когато и двете страни, както и пазарите им, още са се развивали и с тях е било мъчно да се прави бизнес. Той също по този начин открива Sprint отвън Съединени американски щати, откакто те продават всичките си световни активи на Global One/Equant. Съвсем неотдавна той води Bell Canada в Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА).

„ Най-важното ми умеене е да стимулирам хората да реализират зашеметяващи резултати, като в това време се забавляват и се любуват на живота ", споделя Крис.

Нетера е самостоятелен световен снабдител на телекомуникационни услуги. Компанията си партнира както с най-големите международни компании, по този начин и с дребния и междинен бизнес. Нетера дава интернационална съгласуваност, дейта център услуги, ръководени мрежови услуги и сигурност повече от 25 години. Компанията има и ръководи 4 дейта центъра и лична световна мрежа с точки на наличие в над 20 страни.

Общият индикатор за задоволеност на клиентите на Нетера (CSAT) е 88%, което е рекордна стойност за бранша на телекомуникациите, а 71% от клиентите на Нетера биха предложили услугите ѝ на свои сътрудници или бизнес сътрудници (Net Promoter Score), което слага компанията в Топ 1% от най-хубавите телекоми в света.

Портфолиото от услуги на Нетера включва:
• Напълно ръководен бърз и сигурен интернет достъп с поддръжка 24 * 7 - DIA, броудбанд, интернационална съгласуваност, инфраструктура
• Дейта център услуги в 4 лични центрове за данни, клас Tier III- СДЦ
• Управлявани ИТ услуги, сървъри чартърен и гъвкави облачни услуги - Клаудуер
• Защита от DDoS офанзиви
• Глобална платформа за продан на данни - NetIX
• Сателитни услуги - София и Тракия телепорт
• IPTV и платформа за разпространяване на аудио-видео наличие - Нетера.ТВ
• GPS система за следене на транспортни средства - Нетфлийт

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР