Той предаде контрола над империята си на стойност 25 милиарда

...
Той предаде контрола над империята си на стойност 25 милиарда
Коментари Харесай

Джордж Сорос отмаря на Барбадос с афроамерикански антураж

Той съобщи контрола над империята си на стойност 25 милиарда $ на сина си Алекс

93-годишният Джордж Сорос се потапя във водите на Барбадос благодарение на антураж от четирима мъже единствено няколко месеца откакто милиардерът, шеф на хедж фонд и човеколюбец предаде  ръководството на империята си от 25 милиарда $ на сина си Алекс, написа dailymail.co.uk.

Милиардерът човеколюбец Джордж Сорос е видян да се къпе в Барбадос благодарение на четирима мъже, откакто съобщи ръководството на империята си на своя наследник.

Сорос е забелязан да плува с огромен антураж на плажа в Бриджтаун, столицата на островната страна. Финансистът релаксираше излегнат на плажа, до момента в който се предпазваше от слънцето. На излизане от водата група мъже помогнаха на родения в Унгария предприемач да се върне на шезлонга си, където милиардерът продължи да разпуска.

Това се случва, откакто Сорос съобщи контрола над империята си на стойност 25 милиарда $ на сина си Алекс, който даде обещание да употребява парите на фамилията, с цел да пропагандира повече крайно-леви дела.

93-годишният мъж беше видян да плува с огромен антураж на плажа в Бриджтаун, столицата на островната страна

Финансистът-милиардер и демократичен лъв наподобява благополучен, до момента в който си почива в Бриджтаун, Барбадос

Сорос влиза на надълбоко във водата, дружно с членове на неговия антураж

37-годишният правоприемник показа пред „ Уолстрийт Джърнъл “, че ще разшири задачите на татко си, само че ще поддържа разнообразни дела, като правото на глас и правото на аборт, както и равенството сред половете.

„ Аз съм по-политически надъхан “, споделя Алекс, сравнявайки се с татко си. За малко повече от година той към този момент е посетил Белия дом 14 пъти и се е срещал с известни демократи.

Говорейки за задачите си, Алекс съобщи, че е смутен от опцията републиканецът Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом, което подксазва, че фамилията ще способства доста за представянето на демократите на президентските избори през 2024 година.

„ Колкото и да ми се желае да махнем парите от политиката, до момента в който друга страна го прави, ще би трябвало да го вършим и ние “, споделя той.

През декември предходната година Управителният съвет на Фондация „ Отворено общество “ избра Алекс за собствен ръководител на мястото на 93-годишния му татко.

Сега той управлява политическата активност като президент на Комитета за политически действия на Сорос и е единственият член на фамилията в капиталовата комисия, която следи Soros Fund Management – групата, която ръководи парите на фондацията.

Нестопанската фондация „ Отворено общество “ към този момент насочва към 1,5 милиарда $ годишно към групи, които поддържат правата на индивида по света и построяват демокрации, като в същото време финансира и разнообразни университети.

Комитетът за политически действия (PAC) на фамилията е подкрепил акциите на будни окръжни прокурори и други чиновници, които се стремят да понижат броя на лишените от независимост и вероятните расови пристрастия в правосъдната система.

След като поплува във водата, милиардерът бе подкрепят от група мъже да се върне на шезлонга си, където продължи да почива

Сорос съобщи контрола на своята 25-милиардна империя на сина си Алекс, който даде обещание да употребява парите на фамилията в отбрана на повече крайно-леви дела. През декември предходната година бордът на Фондация „ Отворено общество “ избра Алекс за собствен ръководител, който да размени 93-годишния си татко

Алекс беше считан за любимец за наследяването на фамилното благосъстояние, като доста близки до Сорос хора имат вяра, че по-големият му брат Джонатан ще поеме ръководството.

Джонатан е правист с опит в ръководство на финансите, който известно време е работил във фондацията и е нормализирал хедж фонда на Сорос в смутни времена.

Междувременно Алекс от години е прочут с разгулния си метод на живот, при който сменя модели и дружи с митове от NBA.

Някъде по пътя обаче Алекс печели доверието на татко си и стартира да замества Джордж в пътуванията по офисите на организацията по света. Сорос е хвърлил милиони за демократичните окръжни прокурори с директни дарения или посредством комитети за политически действия.

Окръжните прокурори на милиардера избраха да отстранен законите за освобождение под гаранция и се отхвърлиха от гонене на закононарушения като обири и неразумно шофиране, като на процедура дадоха на нарушителите независимост на деяние и доведоха до разрушение на закона и реда в Съединени американски щати.

В резултат на това престъпността в огромните градове, които са под надзора на прокурорите на Сорос, внезапно набъбна. През 2021 година при ръководството на Ким Фокс в Чикаго са осъществени най-вече убийства от 1994 година насам.

Възрастният Сорос е виждан тук със сина си Алекс, който публично получи надзор над наследството на фамилията си по-рано тази година

Сорос изнася тирада в коридорите на годишната среща на Световния стопански конгрес (СИФ) на 23 януари 2020 година в Давос, Швейцария

Във Филаделфия използването на опиати и закононарушенията, свързани с принуждение, внезапно набъбнаха, откогато Лари Краснър встъпи в служба.

По-рано тази година Сорос отвърна на тайните теории, които твърдяха, че той е финансирал окръжния прокурор на Ню Йорк Алвин Браг. През април Браг разгласи, че е повдигнал обвиняване против Доналд Тръмп за подправяне на бизнес документи в Ню Йорк за прикриване на хипотетична противозаконна активност.
Сорос се трансформира в омразна за Тръмп и неговите съдружници фигура, само че отвърна на удара, отричайки каквото и да е присъединяване. Неговият коментар беше: „ Относно Алвин Браг, аз не съм взел участие в реалност в акцията му и не го познавам. “
„ Мисля, че някои от десните избират да се концентрират върху измислени теории на конспирацията, вместо върху сериозните обвинявания против някогашния президент “.

Сорос също по този начин беше прям съперник на президента Джордж Буш-младши и подари милиони, с цел да попречи на преизбирането му. По-късно той направи огромни дарения и за президентските акции на Барак Обама и Хилари Клинтън.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР