Той определено е хубавец. Още от началото на кариерата си

...
Той определено е хубавец. Още от началото на кариерата си
Коментари Харесай

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Ето я съпругата на Христо Калоферов! (Мила не е красавица и е пухкава, но той я обожава - СНИМКИ)

Той несъмнено е хубавец. Още от началото на кариерата си на водещ в националните малките екрани, та до през днешния ден. 45-годишният Христо Калоферов постоянно е имал доста последователки, само че има едно нещо, което несъмнено му е непознато - женкарството.

Това се потвърждава и от късното му решение да стане родител, както и от още по-късното да се ожени. Да, водещият е към този момент женен като се е венчал за обичаната си Мила преди месеци. Синът им е към този момент на четири годинки и двамата решили да се вземат и пред закона.

Близки и сътрудници на Христо от дълго време му вършат евала за едно нещо - че е от дребното мъже, които не гледат на дамите като на титли и не избира с очите, а със сърцето си. Доказателство за това е жена му Мила, която е на 42 години, безусловно негов набор, като нито е миска, нито първа красавица. Мила е пухкава, само че доста чаровна дама, която Христо обожава.

" Двамата бяха големи другари първоначално и това продължи много време. После внезапно осъзнаха, че се обичат и се взеха, направиха си бебе. Мила е изключителна жена и човек, а Христо към момента продължава да я гледа в очите и да схваща всяка нейна мисъл и без думи ", описват техни познати.

Двамата не се демонстрират в мрежите, тъй като държат персоналния си живот в загадка, само че ето и няколко фотоси на половинката му.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР