Товарните камиони и автобусите от днес са на фокус на

...
Товарните камиони и автобусите от днес са на фокус на
Коментари Харесай

Товарните камиони и автобусите на фокус на „Пътна полиция“: Започва нова акция!

Товарните камиони и рейсовете от през днешния ден са на фокус на „ Пътна полиция “. Започва нова профилирана интервенция на „ Пътна полиция “ и Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация ”. Екипите ще наблюдават предпочитано товарните коли и рейсовете. Ще се ревизира техническата редовност на камионите, документите и времето за отмора на водачите.

Засилват се и инспекциите на всички водачи за алкохол и опиати.

Фокусът остава и върху водачите, които се движат с превишена скорост.

През миналата седмица от полицията са засекли над 200 водачи с алкохол в кръвта, на близо 80 пробата за опиати е дал позитивен резултат.

 

От Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че трафикът на товарни коли е натоварен на границите с Румъния, Турция и Сърбия.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “, Граничен контролно-пропусквателен пункт “ Оряхово “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Никопол “ на излаз за товарни коли.
Трафикът е натоварен и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ на излаз за товарни коли.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР