Това заяви депутатът от Има такъв народ и председател на

...
Това заяви депутатът от Има такъв народ и председател на
Коментари Харесай

Това е бутилка, в която има чай. Предлагам да го помиришете, ако е алкохол, ще го изпия на екс

Това съобщи депутатът от " ИТН " и ръководител на парламентарната им група Тошко Йорданов. Така той в действителност отговори на водещата парламентарното съвещание Мукаддес Юсуф Налбант.

Г-жа Налбант предизвика забележката поради думите си: " Надявам се господин Йорданов да пие вода от шишнцето, не нещо друго ". След като Йорданов отвърна, тя не остана длъжна - било неразрешено да има каквито и да е шишета в пленарна зала, само че господин Йорданов очевидно бил изключение, както и за облеклата.
Българска социалистическа партия могат да ви докарат единствено до някакъв банкрут
" Българска социалистическа партия могат да ви докарат единствено до някакъв банкрут. Слушахме господин Гьоков, госпожа Нинова и предложихме това, което говореха " Това съобщи народен представител...
Прочети повече
Всичко това се случи при приемането на Правилника за активността на Народното събрание. Конкретно, репликите бяха разменени при полемиките по член 26 и дали Народното събрание да може да глобява държавни органи, длъжностни лица и жители, които са помолени да показват документи, нужни на която и да е непрекъсната парламентарна комисия да си прави работата.

Още: Депутатите не посмяха да си махнат дефинитивно зеления документ

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР