Това не са резултатите, които очаквахме. Разликата ще бъде около

...
Това не са резултатите, които очаквахме. Разликата ще бъде около
Коментари Харесай

Пендаровски за слабия резултат на изборите: Тръгваме от нула

" Това не са резултатите, които чакахме. Разликата ще бъде към 130 000 гласа. От на следващия ден започваме с нови срещи с жителите. На процедура тръгваме от нула. "

Това сподели сегашният президент на районен съд Македония и претендент за втори мандат Стево Пендаровски откакто станаха известни резултатите от първия тур на президентскити избори.

Начело след първия тур е Гордана Силяновска-Давкова, кандидатката на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ. За нея са дали своят вот 354 603 гласоподаватели или 40,20% от участвалите във вота. Действащият държавен глава и претендент на СДСМ Стево Пендаровски, събра 176 364 гласа или 19,99%. Именно те отиват на балотаж на 8 май. Двамата бяха противници и на президентските избори през 2019 година, когато на балотажа победи Пендаровски.

" Победителят ще стане явен на втори тур. Очаквам по-голяма изборна интензивност и повече хора да припознаят концепцията за народна власт, прогрес на страната, пълноправие за всички народи ", сподели Пендаровски, като посочи, че няма да прави никакви сделки за " механично прекачване на гласове ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР