Това е за вас, Скорпиони! Защото сте различни! Защото притежавате

...
Това е за вас, Скорпиони! Защото сте различни! Защото притежавате
Коментари Харесай

За най-магнетичния знак от зодиака: Скорпиона

Това е за вас, Скорпиони! Защото сте разнообразни! Защото притежавате онази особена обаятелна мощ, която се среща единствено при извънредно мощните характери. И тъй като има доста на какво да ни учите – за живота, за задачите, за взаимоотношенията и за самите нас.
Това е за вас…

Скорпионите са оптимисти по душа.

Те не разрешават на неуспехите да ги демотивират. Не се поддават на отчаянието, колкото и безнадеждна да наподобява обстановката. Защото знаят, че излаз постоянно се намира. Стига да не спираш да го търсиш.

Скорпионите знаят цената си.

Те знаят на какво са способни. Знаят какъв капацитет носят в себе си. И знаят, че би трябвало да го развият. Всичко друго би било пропиляване на опциите им.

Скорпионите са родени спечелили.

Те преследват задачата до последно, със сетни сили, в случай че се постанова. Упорити са и в никакъв случай не се отхвърлят. Няма значение какъв брой старания ще са нужни и какъв брой време ще е нужно – те знаят, че най-после ще стигнат до финала. И в действителност го вършат. Доказвайки на другите, само че най-много на самите себе си, че могат да реализират всичко.

Скорпионите са решителни.

Когато желаят да създадат нещо, в случай че е нужно, ще преобърнат света, само че ще го създадат. Няма две отзиви по въпроса. Затова най-добре не им пречете. Може да ги забавите, само че не и да ги спрете.

Скорпионите умеят да се концентрират.

Върху всичко – върху работата си, връзката си, заниманията си. Те се потапят сега, отдават му се напълно, изживяват го изцяло. Това им оказва помощ да са същински пълноценни – както за себе си, по този начин и за близките.

Скорпионите имат вродена мъдрост.

Умеят да разграничават значимото от маловажното, незначителното от огромното. Знаят защо да се борят и какво да загърбят. Знаят по кое време си заслужава да вложат напъните си. И по кое време да се откажат. Просто тъй като знаят какво и кого в действителност си коства да имат в живота си.

Скорпионите не се интересуват от непознатото мнение.

Те в действителност не се тревожат какво ще си кажат останалите за тях, в случай че постъпят по един или различен метод, в случай че кажат едно или премълчат друго. Скорпионите живеят живота поради себе си, вслушвайки се в себе си. Съобразявайки се първо със себе си. Много имаме да учим от тях, нали…

Скорпионите са водещи във взаимоотношенията си с останалите.

Тяхната дума постоянно е последна. И дефинитивна. Без значение дали ви харесва, или не. Без значение дали смятате, че са прави, или не. Важното е какво считат те. Каквито и доводи да имате, те ще съумеят да ви оборят. Каквато и позиция да защитавате, ще съумеят да ви разколебаят. Скорпионите просто са родени за юристи!

Скорпионите са откровени до болежка.

И като споделям до болежка, в действителност го мисля. Те няма да се опитат да кажат истината с по-меки думи, да я завоалират и захаросат. Наричат нещата с същинските им имена. Посочват проблемите, като непосредствено забиват пръста си в тях. Така че, в случай че ги питате какво мислят по даден въпрос, бъдете сигурни, че сте подготвени да чуете горчивата истина. Може и да е мъчително, само че постоянно е оздравително.

Скорпионите обичат “черния комизъм ”.

Често се надсмиват над неща, които биха разстроили останалите. За тях „ черният комизъм “ не е „ черен “, а просто комизъм. Но не го вършат с неприятни усеща. Просто са такива. Това е методът им да се надсмеят над живота. За да го живеят по-леко. И знаете ли, от време на време това в действителност помага…

Скорпионите усещат хората до себе си.

Сетивата им са обострени и виждат неща, които убягват на множеството от нас. Те са мощно впечатлителни и усещат в най-голяма степен вибрациите към себе си. Затова може да ви се коства, че ви четат мислите. Не, просто скорпионите бързо съумяват да влязат в кожата на индивида против себе си и да плануват реакциите му в дадената обстановка.

Скорпионите ненавиждат да ги лъжат.

Лесно ще ви заловен в крачка, в случай че не сте откровени с тях (виж по-горе). Нещо повече, ще одобряват, че ги вършиме на простаци и няма да ви го простят. Затова не се опитвайте да минавате сред капките. Истината и единствено истината – това е рецептата за здравословни взаимоотношения със скорпионите. А и освен с тях…

Скорпионите не простят елементарно.

Те ще ви дадат цялото си внимание и ще ви поддържат. Докато не ги разочаровате. Тогава сърцето им като че ли просто се затваря. И няма значение дали приказваме за сътрудник, най-хубав другар, или обичан човек. Те изповядват максимата, че счупеното огледало не може да се залепи. Затова по-добре не го чупете.

Скорпионите държат на думата си.

Те няма да изневерят на обещанията, които са дали. Според тях, противоположното би значело да изневерят на себе си. А скорпионите почитат себе си. Уважават и другите. Затова няма да поемат задължения, които не считат да изпълнят. Няма да хвърлят прахуляк в очите ви. Няма да си играят игрички с вас. Думата им е закон – първо пред тях самите, след това и пред останалите.

Скорпионите искат личния им живот да е ненарушим.

Те изповядват максимата, че персоналното пространство неслучайно се назовава персонално. И вършат всичко допустимо да си остане такова. Ако има тематики, за които не желаят да беседват, и неща, които не желаят да споделят, няма да се разкрият пред вас, каквото и да вършиме. Освен в случай че не им дадете своето разбиране… и време. Да ви се доверят и да смъкват бронежилетките. Веднъж щом го създадат, връзката сред вас ще е вечно.

Скорпионите са любопитни.

Напук на казаното малко нагоре, скорпионите обичат да знаят всичко за хората към себе си. Но не го възприемайте по този начин, като че ли си пъхат носа във вашите работи. Те просто се интересуват от вас. Искрено и непристорено, без задни мисли.

Скорпионите няма да издадат тайните ви.

Без терзание може да споделяте с тях. Те няма да предадат доверието ви. Няма да разискват нещата, които сте им споделили. Няма и да ви натякват за тях с течение на времето. Те могат да бъдат вашите най-хубави довереници, възползвайте се.

Скорпионите са правилни другари.

Те биха създали всичко, биха отишли на всички места, биха се изправили против всеки, стига да знаят, че имате потребност от тях. Вашите врагове ще станат и техни врагове. Вашата болежка ще стане и тяхна болежка. Те ще съпреживеят с вас паденията ви и ще създадат и невъзможното, с цел да ви оказват помощ още веднъж да се изправите.

Скорпионите мъчно молят за помощ.

Но това не значи, че нямат потребност от нея. Свикнали да се оправят с всичко сами, те рядко ще изискат нечия поддръжка – не желаят да наподобява слаби в очите на близките. И най-много в своите. Вие обаче бъдете там, до тях. Защото те биха били до вас. Дори в случай че вие самите не го искате….

Скорпионите са неотразими. И неустоими.

Сексапилът струи от всяка клетка на тялото им, от всяко придвижване и всеки взор. Те задачите са изтъкани от пристрастеност. Единственият метод да не се поддадете на опитите им да ви съблазнят е… да не сте обект на тези опити.

Скорпионите не търсят връзка непременно, само че ценят същинската връзка.

Скорпионите не обичат да вършат взаимни отстъпки с нещата, в които имат вяра. А те имат вяра в същинските неща. В същинските хора. В същинските връзки. Затова не очаквайте от тях да се задоволят с нещо криво-ляво. Скорпионите по-скоро ще предпочетат да са сами, в сравнение с да са с човек, за който усещат, че не е техният човек. Смело е, не мислите ли? И доста вярно!

Скорпионите са отдадени сътрудници.

За тях важи правилото „ Всичко или нищо “. Те се раздават напълно за индивида до себе си и чакат същото в подмяна. Не единствено тъй като имат вяра, че би трябвало да дадеш, щом си получил, а тъй като имат вяра във взаимността. В споделеността. В грижата един за различен.

Скорпионите обичат срещите tete-a-tete.

Те биха предпочели да са уединено с обичания човек пред бурно празненство. Но не ги мислете за интроверти. Нищо сходно. Те просто обичат да се потапят в мига, а за тази цел са си нужни доза уединение и концентриране както върху другия, по този начин и върху теб самия, нали?

Скорпионите не са сантиментални,… само че единствено на пръв взор.

Когато поддържате връзка с тях, може да останете с чувството, че те са цялостната диаметралност на романтиците. Мъжът скорпион надали ще ви подари червени рози за Св. Валентин, а дамата скорпион най-вече да огледа букета с неуважение, в случай че имате нелепостта да се опитате да я впечатлите по този метод. Скорпионите се държат като лишени от прочувственост. Но това надалеч не е по този начин. Просто не обичат захаросаните жестове. Не обичат „ мейнстрийма “. Те ще оценят доста повече, в случай че ги заведе в обичаното им заведение (дори съгласно вас да е цялостна дупка), където ще свири обичаната им тайфа, в сравнение с в случай че им организирате вечеря на свещи в някой фешън ресторант.

Скорпионите не обичат игричките. 

И това важи за взаимоотношенията им с всички, изключително с най-близките. Те не обичат да хабят времето и страстите си на вятъра. Вярват, че в живота най-важно е да си себе си. И да позволиш на другия да бъде себе си.

Скорпионите просто обичат живота подобен, какъвто е! Без лустро. Без клишета. Без преструвки. Неподправен. Понякога противен, различен път хубав. Но постоянно същински!

Честито на всички скорпиони, които към този момент честваха или ще празнуват своя рожден ден!
Бъдете все по този начин откровени! Следвайте пътя си! Вярвайте в себе си! Заслужавате го!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР