Това е улеснило престъпниците и те са задигнали парите от

...
Това е улеснило престъпниците и те са задигнали парите от
Коментари Харесай

Вратата на къщата в Бата, от която крадците са задигнали 240 000 лева, била оставена отключена

Това е улеснило нарушителите и те са отмъкнали парите от приземното помещение, посочи  прокурорът Щелиян Димитров

Крадците, за които бе обявено, че са отмъкнали 240 000 лв. от къща в поморийското село Бата, са били оптимално улеснени при кражбата. Не се е наложило влизат с щурм, защото вратата е била отключена, въпреки че в постройката е нямало никой. Това сподели пред Българска национална телевизия представителят на Районната прокуратура в Бургас Щелиян Димитров.

„ Привличането на мъжете в качество на обвинени обаче е за лишаване на парична сума в размер на 200 000 лв.. Към момента към момента се проверява, с цел да се откри точния размер на откраднатото. Може и да се окаже, че сумата е по-ниска от тази, която е в началото декларирана “, добави той.

Репортерът Елеана Цанова пък показа, че се е свързала със сина на ограбеният мъж, само че той отказал да застане пред камерата на националната телевизия с претекста, че тече следствие. По време на диалога им обаче е споделил, че не познава крадците.

Все още не е ясно за какво 41-годишният мъж е държал 240 000 лв. в своя дом. 

" Лицата са били открити. Двама са и са били арестувани в помещение, в което са наели и обитвали. Там е открита и част от откраднатата сума ", съобщи Щелиян Димитров. 

„ Парите не са съхранявани в печка, а в приземно помещение. Това е различен случай, в който е забъркан бащата и става въпрос за откраднати 50 000 лв. “, сподели той пък пред Нова телевизия, когато кореспондентът Цеца Алексова го пита за откраднатите пари от къща в Бата. 

Прокурор Димитров сподели още, че откакто завърши следствието, парите ще бъдат върнати на притежателите. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР