Това е моментът, в който английският национал по ръгби Били

...
Това е моментът, в който английският национал по ръгби Били
Коментари Харесай

Моментът, в който английската ръгби звезда Били Вунипола се изсмя на полицията, докато го удариха с електрошок два пъти

Това е моментът, в който британският национал по ръгби Били Вунипола се смее, откакто полицията се опита да го удари с електрошок в нощен бар на Майорка.

Свидетели описаха през днешния ден по какъв начин колосът с размери 6 фута 2 инча и 20 камъка изглеждаше нефазиран от първия изстрел с електрошоков револвер, макар че през днешния ден полицията призна, че не е бил изстрелян и е бил съборен на земята единствено когато полицията стреля по него повторно. 31-годишният Вунипола беше задържан и откаран в болница с кола за спешна помощ с полицейска защита след драмата в ранните часове на неделя сутринта в бар Epic в столицата на острова Палма.

По-късно той беше изведен пред арбитър за разпит. Той беше освободен под условна гаранция в очакване на настоящо следствие след явяването му в съда. Местонахождението му тази заран не беше ясно.

Днес притежателят на бара Тони Роча похвали полицията и портиерите за метода, по който са разрешили „ доста сложна “ и „ доста напрегната “ обстановка. Опровергавайки локалните обявен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР