Амон Бънди арестуван в Емет с неизпълнена заповед. Ето какво знаем

...
Това е извънредна новина. Проверете отново на idahostatesman.com за актуализации.
Коментари Харесай

Това е извънредна новина. Проверете отново на idahostatesman.com за актуализации.
За да се регистрирате за известия за извънредни новини, щракнете тук.

Амън Бънди беше арестуван в петък от службата на шерифа на окръг Гем с неизпълнена заповед, потвърдено от диспечера на окръг Гем в разговор с държавния глава на Айдахо. Не бяха предоставени подробности за заповедта.

Бънди е бил арестуван по време на набиране на средства за футболна гимназия Emmett High School, според репортажа на KTVB. Текст, изпратен до мрежата за правата на хората на Бънди, гласи, че той е бил арестуван в The Packing Shed & Co.

Видео, публикувано от Морган Ромеро от KTVB в X, платформата, известна преди като Twitter, показва как Бънди е изведен от кампанията за набиране на средства с белезници.

Арестът следва съдебна битка между Здравната система на Свети Лука и Бънди, в която съдебните заседатели наложиха над 50 милиона долара обезщетение за клевета срещу Бънди, неговата губернаторска кампания, Мрежата за правата на хората и Диего Родригес.

Родригес и Бънди организираха протести на болничната система заради дело за закрила на детето, включващо сина на Родригес.

Четвърти окръжен съдия Лин Нортън издаде заповед за арест на Бънди през април в гражданско дело за клевета. Тази заповед е резултат от това, че Бънди е нарушил съдебна заповед, която му забранява да сплашва или тормози свидетели, каза адвокатът на Сейнт Лука Ерик Стидхам преди на Statesman. твърди „фалшива сделка“

„Не дължа нищо на Свети Лука“: Журито нареди на Бънди да плати милиони. Ще видят ли ищците и стотинка?

Заплахи, страхове и „побойникът“ Амон Бънди: Поглед към делото за клевета на Свети Лука досега

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР