Това е информация, която и СЗО има от години -

...
Това е информация, която и СЗО има от години -
Коментари Харесай

Д-р Илиев от Берн: Не се бойте от американските лаборатории

" Това е информация, която и СЗО има от години - че Съединени американски щати имат лаборатории с диагностична цел. Предполагам, че става дума за такива лаборатории в Украйна ", разяснява ръководителят на инфекциозно-изследователски екип в Берн доктор Аспарух Илиев пред Bulgaria ON AIR.

За него не е подозрително, че точно Съединени американски щати финансират такива лаборатории в непознати страни. По думите му Съединени американски щати имат разгърната мрежа за надзор на биологични и химични офанзиви от Близкия изток, което постанова да има сходни центрове за ранно предизвестие.

" Те са най-професионалният страж на актуалния ред в света. Спекулира се, че има микроорганизми като чума. Няма никаква информация за каквото и да е съществуване на замърсяване или биологична заплаха за България. Едва ли предизвестието от съветска страна би трябвало да бъде признато с безусловно доверие ", сподели още доктор Илиев.

Председателят на комисията по външна политика в предходния парламент Димитър Гърдев счита, че това наложително ще бъде употребявано от съветската агитация. По всевъзможен метод се пробват да оправдаят това навлизане. В началото бяха доста разнообразни тези и това не може постфактум да бъде употребявано като мотив, посочи той.

Гърдев се надява да не се стига до извънредно кървавата фаза от интервенцията за навлизане в Киев - удари върху градовете и завладяването им с потребление на масирани ракетни удари, при които жертвите са извънредно доста.

Според него към 150 000 съветски бойци са в Украйна, а задачата е " разчленяване " на украинските въоръжени сили, ограждане на огромните украински градове и стопиране на придвижването на украинската войска.

" В момента навлизат главните сили. Украинската войска е на второ място в Европа, по-голяма е от тези на Англия и Германия - 260 000 души. Все още не са се сблъскали големите сили на двете страни ", акцентира Гърдев в студиото на " България заран ".

По негово мнение задачата на завземането на АЕЦ " Чернобил " е, че там има неотработено нуклеарно гориво. То съставлява детайл за сглобяване на атомно устройство. Притеснявам се от тези захвати на атомни централи. Кой управлява атомната енергетика на Украйна?, настоя гостът в студиото. Гърдев означи, че за пръв път се ползват толкоз тежки наказания.

" Може да ги съпоставяме с времето от Студената война, само че това бяха други наказания. Санкциите не са единствено влияние върху съветската страна, само че и върху нас като пазари и консуматори на тези запаси - газ, петрол, никел, жито, слънчоглед.

Наблюдаваме извънредно широкомащабни наказания. Може да имат бърз резултат, само че и противоположен подобен - бумеранг върху нас. След към 3 месеца ще можем да забележим действително резултата и доста от цените ще спаднат ", изясни той.
ТЕМА преди 1 час 1921 преди 1 час 412 преди 1 час 1343
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР