Тотнъм се е срещнал с агента на полузащитника на Шахтьор

...
Тотнъм се е срещнал с агента на полузащитника на Шахтьор
Коментари Харесай

Тотнъм преговаря с младата звезда на Шахтьор Донецк

Тотнъм се е срещнал с сътрудника на полузащитника на Шахтьор Донецк Георгий Судаков в средата на седмицата, с цел да обсъдят възможен негов трансфер през лятото, оповестява The Mirror. 21-годишната звезда неотдавна подписа нов контракт с украинския гранд, който включва голяма откупна уговорка на стойност от 127,7 милиона паунда.

Судаков, който е представляван от украинската организация ProStar, е бил препоръчан в редица топ европейски клубове и „ шпорите “ са измежду най-сериозните претенденти за неговия автограф. Всъщност, сътрудникът му Вадим Шаблий даже е бил в северен Лондон в сряда, като сее снимал до стадиона на Тотнъм, с което подхрани слуховете, че договаря за трансфер на Судаков.

Смята се, че Тотнъм се интересува от 21-годишния атакуващ полузащитник, само че Шахтьор се стреми да получи допустимо най-високата сума да него, което не е в полза на „ шпорите “. Ювентус и Наполи също имат интерес към украинеца, като даже партенопеите изпратиха оферта от 34 милиона паунда през зимата, която беше отхвърлена с лека ръка от „ миньорите “.

Отборът на Ангелос Постекоглу също може да срещне проблеми при договарянията с Шахтьор, в случай че реши да подписа договорка. Причината е, че предишното лято „ шпорите “ отмъкнаха крилото Манор Соломон точно от Шахтьор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР