Торино сложи край на победата серия на Наполи, след като

...
Торино сложи край на победата серия на Наполи, след като
Коментари Харесай

Торино прекъсна победната серия на Наполи

Торино постави завършек на успеха серия на Наполи, откакто стигна до 1:1 на " Диего Марадона " в Неапол. Срещата беше от 28-ия кръг на Серия А. Хвича Кварацхелия даде задатък на домакините в 61-ата минута, само че три по-късно Антонио Санабрия изравни. 

Партеноперите бяха в серия от два следващи триумфа, която обаче беше прекратена от " биковете ". Така възпитаниците на Франческо Калцона събраха 44 точки и заемат седмо място във краткотрайното класиране. Торино е 10-и с 38 точки. 

Първата добра опция за гол се откри пред Хвича Кварацхелия в 15-ата минута. Грузинецът получи отляво, навлезе в наказателното поле и опита удар, който Ваня Милинкович-Савич съумя да избави. В 41-ата минута Рикардо Родригес прати топката от директен свободен удар в гредата. 

Две минути по-късно вратарят на " биковете " отрази удар на Кварацхелия с глава. 

В 61-ата минута Наполи поведе. Марио Руи откри Кварацхелия в наказателното поле, а фланговият нападател от близка отдалеченост не сбърка за 1:0. 

Преднината на партенопеите обаче се задържа едвам три минути. В 64-ата Антонио Санабрия се възползва от не добре избита топка и със страховит завършващ удар вкара за 1:1. 

В 86-ата минута още веднъж Милинкович-Савич беше последна бариера след рисков удар на Кварацхелия. 

В третата минута на добавеното време шут на грузинеца мина над вратата. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР