Тори депутат казва, че е прибягнал до поставянето на бронеустойчиво

...
Тори депутат казва, че е прибягнал до поставянето на бронеустойчиво
Коментари Харесай

Депутатът от торите Джонатан Гълис казва, че е сложил „куршуустойчиво прилепващо фолио“ на дома си на фона на опасения за сигурността

Тори народен представител споделя, че е прибягнал до слагането на „ бронеустойчиво прилепващо фолио “ на прозорците на дома си и паник аларми в спалнята си на фона на нараснала опасения за сигурността.

Джонатан Гълис, който има две дребни деца, сподели, че депутатите " не би трябвало да живеят по този начин ". Коментарите му идват след поредност от нашумели случаи, в които депутатите са били цел. Домът на сътрудника от тори Тобиас Елууд беше обграден от пропалестински протестиращи тази седмица.

А предишния месец водачът на фронта Майк Фрийър разгласи, че се отдръпва след поредност от закани и набези. По-рано той разкри, че няколко депутати носят жилетки, устойчиви на намушкване, заради заплахите, пред които са изправени.

Говорейки с GB News, господин Гълис сподели, че е бил „ разгневен “ от това, което е видял в дома на господин Елууд. Той сподели: „ Можете да се свържете с депутатите по имейл или по телефона. Имат кабинети, които хората могат да посещават. Имаме сметки в обществените медии, в които хората могат да оста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР