Торбичка с над 100 патрона и шумозаглушител са изхвърлени от

...
Торбичка с над 100 патрона и шумозаглушител са изхвърлени от
Коментари Харесай

Оправданието за бракониерския лов на бившия шеф на ДАНС - куцо диво прасе

Торбичка с над 100 патрона и ауспух са изхвърлени от прозореца на единия джип, с който се придвижвали по време на противозаконния нощен лов някогашният началник на ДАНС Димитър Георгиев и четиримата му спътници.

 Задържаха някогашния началник на ДАНС Виж още

Двата джипа били спрени от служители на реда нощес към 23 часа след подаден сигнал за бракониерски улов на наедрял дивеч в региона на с. Полена, община Симитли. При огледа изхвърлените неща били открити, а в каросерията на единия автомобил е открито убито диво прасе . Открити са и 4 скъпи ловни карабини с оптика, още 116 патрона и още един ауспух.

Петимата - Димитър Георгиев, президентът на футболния тим " Витоша Бистрица " Сергей Ташков, горският чиновник Владимир Петков, настоящият чиновник на ДАНС Димитър К., и столичният предприемач Димитър А., са арестувани.

По неофициална информация оправданието им е било, че видели по пътя си диво прасе, което куца . Решили, че е болно и направили хигиеничен обстрел, с цел да не болести другите животни в гората, оповестиха " 24 часа " и bTV.

Под наблюдението на Районна прокуратура - Благоевград се води следствие.

Първоначалните дейности по следствието са почнали от следовател при Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура - Благоевград. Към момента се правят дейни дейности по следствието.

Предстои да бъдат разпитани очевидци и назначени експертизи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР