ТОПЕКА, Кан. (AP) — Канзас ще остане сред шепата щати,

...
ТОПЕКА, Кан. (AP) — Канзас ще остане сред шепата щати,
Коментари Харесай

Канзас няма да има легална медицинска пот или да разширява Medicaid поне още една година

ТОПЕКА, Кан. (AP) — Канзас ще остане измежду шепата щати, които не са легализирали или разширили здравната приложимост на марихуана техните стратегии за Medicaid най-малко още една година.

Републиканските щатски сенатори блокираха в петък напъните за налагане на диспути по двата въпроса преди плануваното отсрочване на законодателния орган, следен от Републиканската партия, за годината във вторник. Поддръжниците на всяка мярка не съумяха да получат 24 от 40 гласа, нужни за евакуиране на законопроект по всяка тематика от комисията.

Поддръжниците на двете оферти настояват, че имат социална поддръжка, само че са били осуетени в продължение на десетилетие в всеки случай. Канзас не разрешава на гласоподавателите да гласоподават оферти за закони в целия щат, път, който докара до утвърждение за всяка мярка в други щати.

Всички щати с изключение на 12 са легализирали марихуаната за медицински цели и всички с изключение на 10 са разшири Medicaid в сходство с федералния Закон за налични грижи от 2010...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР