ТОПЕКА, Кан. (AP) — Демократическият губернатор на Канзас в сряда

...
ТОПЕКА, Кан. (AP) — Демократическият губернатор на Канзас в сряда
Коментари Харесай

Губернаторът на Канзас отново наложи вето на намаляването на данъците заради разходите им. Някои колеги демократи го подкрепиха

ТОПЕКА, Кан. (AP) — Демократическият губернатор на Канзас в сряда наложи несъгласие върху необятен пакет от данъчни облекчения за повторно от три месеца, описвайки го като „ прекомерно безценен “ макар двупартийната поддръжка, на която се радваше в следеното от републиканците законодателно заседание.

Гов. Лора Кели и нейният екип алармираха, че тя има опасения по отношение на пакет от понижения на налозите върху приходите, продажбите и имуществото на стойност 1,5 милиарда $ през идващите три години. Шефът на нейния щаб сподели, преди да утвърди законодателния орган този месец, че е по-голям, в сравнение с Кели счита, че щатът може да си разреши в дълготраен проект. Губернаторът също сподели на сътрудниците си демократи, че има вяра, че актуалните три данъчни ставки върху приходите на физическите лица в Канзас подсигуряват, че богатите заплащат справедливия си дял. Планът щеше да премине към две ставки.

Губернаторът неотложно предложи нови данъчни облекчения на стойност почти $1,3 милиарда през сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР