Топ криминолог направи потресаващи разкрития за изверга Георги Георгиев Преди месец

...
Топ криминолог направи потресаващи разкрития за изверга Георги Георгиев
Преди месец
Коментари Харесай

Топ криминолог с потресаващи разкрития за урода Георги Георгиев

Топ криминолог направи потресаващи разкрития за изверга Георги Георгиев

Преди месец 26- годишният примат наряза, обръсна косата, счупи носа и обезобрази 18-годишната Дебора от Стара Загора. Момичето има 400 шева, тъй като той я клал с макетно ножче.

По мотив ужасяващото действие известният криминолог Тодор Тодоров приказва в ефир за жестокото действие, вдигнало на крайник цяла България.

Тодоров е безапелационен, че това посягане не е първото за урода Георги Касапина. Той и преди се е гаврил с дами, само че те поради позор или боязън, не са проговорили. Което са създали комплексаря да се усеща мощен и недостижим.

„ Извършителят на тази свирепост е от хората, които се хранят със страха на близките. Те имат потребност от него, с цел да се усещат значими. Той няма да се поправи, тъй като действието е вършено с години и никой не го е спрял “, твърди топ експерта.

Тодоров е безапелационен,че голяма виновност Георги да се трансформира в чудовището през днешния ден, имат неговите родители. Те са си мълчали, с години са си затваряли очите, макар че са виждали признаците.

„ Той е почнал с по-дребни прояви, като всички останали нарушители. Но с годините нещата са ескалира, още повече че не е срещнал опозиция, а единствено боязън и безмълвно единодушие “ изяснява „ разковничето на порока “ известният криминолог.

 

 

Тагове: Георги Георгиев Георги Касапина топ криминолог Тодор Тодоров родители Дебора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР