Токио и Манила обсъдиха разполагането на японски сили във Филипините,

...
Токио и Манила обсъдиха разполагането на японски сили във Филипините,
Коментари Харесай

Токио преговаря с Манила за изпращане на войски във Филипините

Токио и Манила разискаха разполагането на японски сили във Филипините, защото страните са покрай съглашение по няколко пакта за сигурност, ориентирани към усилване на районното въздържане против Китай.

Хосе Мануел Ромуалдес, посланикът на Филипините в Съединени американски щати, сподели, че държавните управления на Манила и Токио са покрай подписването на „ съглашение за взаимен достъп “, което също ще разреши на техните военни да се образоват и упражняват в страните на другите.

Ромуалдес сподели, че двете страни са разискали разполагането на войските на ротационен принцип - съглашение, сходно на това, при което Съединени американски щати поддържат военни сили във Филипините макар конституционната възбрана на страната за непрекъснато разполагане.

>

„ Това е нещо, което към този момент сме обсъждали в предишното и ще продължим да го преглеждаме още веднъж като част от нашето съдействие сред нашите страни “, сподели Ромуалдес.

Новините за полемиките ще изпратят остро обръщение до Китай за това по какъв начин Съединени американски щати и техните съдружници са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР