Тийнейджър водач на превозно средство, което се обърна и смачка

...
Тийнейджър водач на превозно средство, което се обърна и смачка
Коментари Харесай

Тийнейджър шофьор на SUV, който смачка пътници по време на каскадьор удар с обвинение за нападение

Тийнейджър лидер на транспортно средство, което се обърна и смачка петимата си млади пасажери, висящи през прозорците, до момента в който тя изпълняваше каскади в Колорадо, беше ударен с обновени обвинявания на нахлуване с транспортно средство.

19-годишната Марисол Уентлинг беше зад кормилото на SUV, който беше сниман в графичен видеоклип да се прекатурва, до момента в който прави понички в Колорадо Спрингс малко след 22:00 часа. Събота, сподели ченгетата.

Нейните петима търсещи мощни чувства пасажери, които седяха от горната страна на панелите на вратите по време на рисковите маневри, получиха животозастрашаващи пострадвания, когато SUV се приземи от горната страна им.

И петимата са малолетни, сподели полицията. Двама от този момент бяха освободени от болничното заведение, до момента в който други трима остават в сериозно, само че устойчиво положение, ченгетата туитнаха.

Вентлинг в началото беше упрекнат в неразумно шофиране. Сега тя е ударена с в допълнение обвиняване в нахлуване с транспортно средство, съгласно полицията в Колорадо Спрингс.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР