Титулярният капитан на колумбийския национален отбор Хамес Родригес ще бъде

...
Титулярният капитан на колумбийския национален отбор Хамес Родригес ще бъде
Коментари Харесай

Селекционерът на Колумбия: Хамес ще готви с личен треньор, за да влезе във форма за Копа Америка

Титулярният капитан на колумбийския народен тим Хамес Родригес ще бъде включен в селекцията за шампионата Копа Америка, макар подозренията, че не се намира в добра форма и има проблеми с издръжливостта.

Футболистът игра едвам три цялостни мача по 90 минути за своя Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата и пропусна четири от последните пет мача поради разнообразни мускулни проблеми. Също по този начин той страдаше и от разтежения в прасеца по време на Световното състезание предходната година, когато Колумбия отпадна на осминафинал.

"Ние наехме персонален треньор за Хамес и имаме 15 дни, с цел да го вкараме във форма и се надяваме, че ще бъде изцяло подготвен за мача на откриването на Копа Америка против Аржентина, съобщи селекционерът на колумбийците Карлош Кейрос. Аз ще бъда доста благополучен, в случай че състезател като Хамес може да изиграе оптимален брой срещи за нашия тим.

Останалите звездни играчи, които попадат в селекцията на страната, са крилото на Ювентус Хуан Куадрадо, нападателят Дуван Сапата, който е втори голмайстор на Серия А и оказа помощ на Аталанта сензационно да вземе квота за Шампионската лига за първи път въобще. Изненадата е 20-годишният бранител Джон Лусуми от Генк, който беше с главен принос за извоюваната шампионска купа на Белгия.

Колумбия е в една група с кандидата за купата Аржентина, както и с Парагвай, и с гостуващите участници от Катар. Дебютната среща за колумбийците на шампионата с Аржентина ще бъде първи мач и за Кейрос, който размени на поста Хосе Пекерман.

Турнирът Копа Америка ще се организира в Бразилия от 14-и юни до 7-и юли. Откриването е на 14-и с мача Бразилия- Боливия.

"Време е за работа в този момент, а не за ваучър и празненства ", съобщи опитният португалски експерт. "Настроение на спечелили не би трябвало да владее съблекалнята преди шампионата. Трябва да бъдем дружно и сплотени ", добави експертът./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР