ТИРАНЪТ Владимир Путин е наел нов презрян приятел в правителството

...
ТИРАНЪТ Владимир Путин е наел нов презрян приятел в правителството
Коментари Харесай

Путин назначи нова дясна ръка „професор Думсдей“, който казва, че Западът трябва да бъде унищожен с ядрени бомби СЕГА и руснаците имат „деспотично ДНК“

ТИРАНЪТ Владимир Путин е наел нов ненавиждан другар в държавното управление си, наименуван „ професор Думсдей “, който споделя, че Русия би трябвало неотложно да нападна Запада.

Сергей Караганов, новата дясна ръка на Влад, има смразяваща история с редица заплашителни забележки, в това число изказванието, че руснаците имат „ деспотично ДНК “ и че „ Русия не може да загуби “ от Запада.

>

71-годишният Караганов е нает от Кремъл да работи за „ възпирането на Запада “.

Един от неговите способи в предишното го видя да споделя на Путин да нанесе предпазен нуклеарен удар против Европа, с цел да могат да тестват решимостта и единството на НАТО.

Високопоставеният съветски учен беше открит с неприязънта си към западния свят и метода, по който те гледат на Русия като на по-низша нация.

Той срамен, когато стартира да желае война в Украйна с мненията си в уебсайт на съветски мозъчен концерн, призовавайки своя президент да постави завършек на очевидното страдалчество на света от „ западното робство “.

Според Караганов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР