Тези предсрочни избори ще повторят изборите от 4 април и

...
Тези предсрочни избори ще повторят изборите от 4 април и
Коментари Харесай

Сидеров: Може да има и четвърти предсрочни избори

 Тези предварителни избори ще повторят изборите от 4 април и по-късно ще се наложи да има трети предварителни избори, не знам дали не и четвърти. Влизаме в една серпантина, в която ще стане все по-неустановено кой какво желае и защо се бори. Това сподели водачът на Атака в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Понесохме вредите от това, че през 2016 година, аз, слушайки същите гласоподаватели, които споделяха: " Какво се карате с Валери и с Каракачанов, за какво не се съберете, добре, ще се съберем, събрахме се, направихме положителни резултати на президентските избори, взехме над 500 000 гласа тогава. След това това внезапно спадна на парламентарните 2017 с може би 200-250 000 гласа по-надолу, все пак станахме трета мощ, изместихме Движение за права и свободи от третото място. След което започнаха проблемите не тъй като са сред персони, това е една подла машинация, която се популяризира ", разяснява Сидеров.

Според него казусът е почнал, когато двамата му съдружни сътрудници, двама водачи на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация са влезнали във властта и са станали вицепремиери, а единият и министър на защитата.

" Те не помниха защо сме във властта, започнаха да вършат неща, които аз започнах да подлагам на критика първо вътрешно, тъй като съм правилен, по-късно обществено, откакто видях, че не чуват и няма ухо. Проблемите бяха доста. Дали съществена тематика на българската войска, да стартираме от единия, е да се дадат 3 милиарда предплатено на най-богатата страна в света против чертежи на самолети, които никой не е виждал. На втория беше дали да обиждаш майки на деца с увреждания, дали да отваряш и затваряш нощни заведения, а не да спрем концесиите, да върнем българското стопанство, да създадем вложения, градеж на предприятия и високи технологии, такива, които да създават надбавена стойност. Не, те не желаеха да чуят това ", напомни Сидеров.

Той посочи, че има една страница с програмни точки, които ги е огласил на конференцията в събота. А Вътрешна македонска революционна организация е изпратила 4 страници обръщение. Според водача на " Атака " от двата текста стават ясно разликите.

" В рамките на 30 реда аз споделям какво би трябвало да се направи в България. На първо място да се излезе от колониалния модел. Да чухте някой да приказва за това? ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи... ", попита Сидеров.

Колониален модел по думите му значи, че България не е независима, че е изгубила цялата си промишленост в интерес на непознати компании и страни. Той посочи, че не е срещу непознатите компании, само че дано те да предложат същински вложения.

Разговор за явяване в коалиция постоянно е вероятен, само че той би трябвало да бъде всъщност, безапелационен беше водачът на " Атака ". Той добави, че не се е срещал онлайн с Красимир Каракачанов и с Валери Симеонов.

" Аз нямам проблем да приказвам, само че казусът е в това на каква база заставаме. За какво ще влизаме, в случай че влизаме в Народното събрание? Ако влизаме, с цел да се повтори колониалната политика, от която аз напуснах протестно, няма потребност от такова влизане ", сподели Сидеров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР