Тези две фрази идеално характеризират съпругата на принц Хари и

...
Тези две фрази идеално характеризират съпругата на принц Хари и
Коментари Харесай

Мъдра и хитра: Двата цитата на Меган, които ѝ донесоха триумф в кралското семейство

Тези две изречения идеално характеризират брачната половинка на принц Хари и учат на същинска женска ловкост - прочетете ги деликатно!

Меган Маркъл - разведената американка, която се омъжи за най-желания ерген на Британското кралство - принц Хари, сигурно знае по какъв начин да накара един мъж да загуби мозъка си по нея. Разказват се даже митове за нейната ловкост и женски похвати, с които си служи за постигането на всяка своя цел.

Представяме на вниманието ви двата съществени цитата на Меган Маркъл, отнасящи се до обичания ѝ принц Хари, трансформирали я в най-успешния образец за мъдра и съобразителна жена.



Цитат номер 1 за срещата с принц Хари

" Запозна ни общ другар. Аз съм от Щатите, тъй че не знаех доста по какъв начин живее кралското семейство. Не знаех доста за Хари. Единственото нещо, което попитах моята другарка, когато тя предложи да ни запознае, беше: " Той добър ли е? ". Защото в случай че не беше благ, нямаше да има смисъл от това запознанство.

С тези думи Меган изпраща известие до принц Хари, в което като че ли декларира, че неговата купа, огромно име и финанси нямат значение за нея. Именно този факт издига Меган в очите на Хари, карайки го да прояви интерес към нея. Ето за какво, когато поддържате връзка с мъж, не би трябвало да разкривате всичките си карти пред него - дано знае, че единственото нещо, което ви интересува в една връзка, е неговото положително сърце (а не кариера, пари и статус).

Цитат номер 2 за Елизабет II

" Кралицата постоянно се е отнасяла доста добре с мен. Тя ми направи прелестен подарък - обеци и висулка, подсети ми за баба ми, постоянно беше топла и гостоприемна. "

В този случай Меган разкрива, че цени извънредно доста най-влиятелния член на фамилията му. Тя му демонстрира, че почита кралицата, почита нейните дарове и внимание. В този случай образецът на Меган може да се приложи към връзките със свекървата - не би трябвало да се спирате на отрицателните аспекти. Направете като Меган - не забравяйте да покажете удивление към майката на избраника си или към различен член на фамилията му, който е значим за него.


 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР