Tesla уреди дело за автомобилна катастрофа през 2018 г., при

...
Tesla уреди дело за автомобилна катастрофа през 2018 г., при
Коментари Харесай

Tesla урежда дело за фатална катастрофа на автопилот на инженер на Apple

Tesla уреди дело за автомобилна злополука през 2018 година, при която почина инженер на Apple, откакто неговият Model X, работещ на автопилот, зави от автомагистрала покрай Сан Франциско, правосъдни документи демонстрираха в понеделник.

Споразумението беше подписано в навечерието на процеса за нашумялата злополука, включваща технологията за помощник на лидера на Tesla. Tesla е изправена пред поредност от правосъдни каузи за произшествия, свързани с хипотетичното потребление на автопилот, излагайки автомобилния производител на риск от огромни парични присъди и вреди на репутацията.

Споразумението, чиито условия не бяха оповестени, пристигна като основен изпълнителният шеф Илон Мъск прави огромни промоции на технологията за независимо ръководство, която той популяризира като основна за финансовото бъдеще на най-ценния производител на коли в света.

Катастрофата от 2018 година умъртви 38-годишния Уолтър Хуанг. Семейството му твърдеше, че автопилотът е насочил модел X от 2017 година към преграда н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР