Тенисът никога не е бил предпочитана ниша за продуцентите в

...
Тенисът никога не е бил предпочитана ниша за продуцентите в
Коментари Харесай

Триумф за тениса в Холивуд: Уил Смит спечели Оскар за ролята си в Крал Ричард

Тенисът в никакъв случай не е бил желана ниша за продуцентите в Холивуд и рядко истории свързани с този спорт въобще са били прожектирани. Повечето филми на въпросната тема пък нормално са претърпявали недотам блестяща критика от критиците и са оставали надалеч от битката за премиите в промишлеността. Всичко това обаче се промени през предходната година, когато в кината се появи лентата със заглавие " Крал Ричард ".

Въпросният план наблюдава ранния живот на сестрите Серина и Винъс Уилямс, които са имали извънредно тежък път към върха в спорта и значително дължат триумфите на своя татко. Става дума за Ричард Уилямс, който влага всичко в дъщерите си и прави невъзможното, с цел да имат най-хубавите вероятни условия за тренировки, въпреки че фамилията надалеч не е измежду богатите по това време. Грижовният родител влага цялата си сила в името на триумфа на своите деца, за които също така е и най-хубав другар.

Ролята на бащата пък е изиграна от великия артист Уил Смит, който е в непрекъснат контакт с двете огромни шампионки и безусловно се слива с облика си, а това не остава неусетно от филмовата колегия и тази нощ Смит се снабди със справедливо самопризнание, откакто му беше връчена премията " Оскар " за най-хубава основна мъжка роля в трагичен филм. Това пък е първа сходна премия в кариерата на 53-годишния американец, който в никакъв случай не е криел любовта си към спорта и в този момент тя му се отплати. Актьорът изнесе прочувствена тирада, в която признателни на семейство Уилямс, че са го позволили задоволително покрай тях, с цел да построи толкоз достоверен облик и се радва, че може да бъде покаже същински значимите фамилни полезности посредством ролята си, наблягайки на любовта и грижата за околните хора.

Любопитно детайлност е, че Уил надалеч не беше толкоз миролюбив при започване на церемонията, когато заби пестник на водещия Крис Рок, който си разреши да направи неуместна смешка по адрес на неговата брачна половинка. Джейда Смит страда от плешивост през последните губи и вследствие на това оплешивява изцяло, а Рок се опита да направи безвкусна смешка по тематиката и в последна сметка трябваше да се сблъска с вербална и физическа експанзия от страна на нейния мъж.

BREAKING: Award for Best Actor goes to Will Smith in.
— Good Morning America (@GMA)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР