Темата за войната в Украйна се оказа под светлините на

...
Темата за войната в Украйна се оказа под светлините на
Коментари Харесай

Топлес активистка на фестивала в Кан срещу сексуалното насилие в Украйна

Темата за войната в Украйна се оказа под светлините на прожекторите в Кан в петък, когато топлес активистка, боядисана в синьо и жълто, беше отстранена от аления килим, предават от „ Ройтерс “.

Жена, чиято идентичност не беше разкрита, скъса роклята си, с цел да покаже цветовете на украинското знаме, с надпис " Спрете да ни изнасилвате " на корема й и червени кървави отпечатъци от ръце по нея.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...

Une activiste SCUM s'introduit sur le tapis rouge du festival de pour dénoncer les violences sexuelles infligées aux ukrainiennes dans le contexte de la guerre.
— SCUM (@scum_officiel)
Сцената се разигра по време на премиерата на лентата „ Три хиляди години блян на Джордж Милър с присъединяване на Идрис Елба и Тилда Суинтън.

Това надалеч не е първата демонстрация на митинг на аления килим. През 2018 година 82 дами стачкуваха против неравенството сред половете във филмовата промишленост. Няколко дни по-късно на килима имаше и антирасистки митинг. Междувременно от ден на ден нарастват доказателствата и разказаните на очевидците на изнасилвания и изтезания, осъществени от съветските сили в Украйна.

A nude activist was removed from an event at the Cannes film festival after protesting sexual violence against women in Ukraine.

— Washington Examiner (@dcexaminer)

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР