Телевизионно предаване предизвика Том Ханкс да си припомни времената, когато

...
Телевизионно предаване предизвика Том Ханкс да си припомни времената, когато
Коментари Харесай

Българският зет Том Ханкс обслужвал Шер като пиколо

Телевизионно предаване провокира Том Ханкс да си напомни времената, когато се е срещнал с музикалната легенда Шер. В петък 67-годишният артист се появи в " Шоуто на Греъм Нортън " дружно с Шер и сътрудниците си артисти Джулия Робъртс и Тимъти Шаламе.

Той стъписа публиката с история от времето, когато работел в хотел през 70-те години.

" Работих за Шер. Бях пиколо в хотел Оукланд Хилтън ", стартира той, предизвиквайки ненадейно " Нее! " от страна на певицата. 

" Ти беше с един от съпрузите си и трябваше да ти носим багажа, тогава някой подвикна: " Хей, занеси това до стаята на Шер ", тъй че го направих ", продължи Ханкс. " Почуках на вратата и я оставих, а ти излезе и сподели: " Да, това е. Благодаря, хлапе. " И това беше. Така че съм работил за Шер ", добави той, като допусна, че това е станало през 1975 или 1976 година

По това време Шер имаше връзка с фронтмена на " Allman Brothers Band " Грег Алман, за който се омъжи през юни 1975 година

По време на присъединяване на звездите в токшоуто, Ханкс похвали Шер, само че самата тя не е " огромен почитател на Шер " и не обича да гледа личните си филми или да слуша личната си музика. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР