Телевизионната аудитория на церемонията за наградите Оскар в неделя в

...
Телевизионната аудитория на церемонията за наградите Оскар в неделя в
Коментари Харесай

Най-висок рейтинг от четири години: Колко хора гледаха Оскари-те

Телевизионната публика на церемонията за премиите " Оскар " в неделя в Съединени американски щати доближи най-високо равнище от четири години. Шоуто е гледано от близо 19,5 милиона души по телевизионния канал Ей Би Си на " Уолт Дисни " , оповестиха международните информационни организации.

Аудиторията се е нараснала с четири на 100 спрямо предходната година, когато 18,8 милиона души бяха гледали церемонията за най-престижните оценки в киноиндустрията.

Блокбастърът " Опенхаймер " за основаването на първата атомна бомба завоюва седем награди, в това число за най-хубав филм.

В обществените медии церемонията за премиите " Оскар " бе класирана преди всичко измежду телевизионните стратегии и генерира 28,5 милиона взаимоотношения на потребителите, което също е с към четири на 100 повече спрямо предходната година, регистрираха от Ей Би Си.

Хаштагът #Oscars бе най-популярен в обществената мрежа Екс в Съединени американски щати по време на живото предаване и най-използваният хаштаг по света в неделя, прибавиха от телевизионната мрежа.

" Оказва се, че страхотните спечелили, прочувствените речи, Райън Гослинг, който пее, и Джон Сина, без дрехи на сцената, е всичко, което е нужно, с цел да се получи страхотна гала за премиите на Академията ", написа Кевин Фалън в " Дейли бийст ".

Най-високият рейтинг на излъчването на церемонията за " Оскарите " е през 1998 година, когато мегахитът " Титаник " обра премиите. Тогава над 57 милиона души гледаха шоуто по малкия екран. През 2021 година, в разгара на пандемията от КОВИД-19, рейтингът на предаването доближи най-ниската си точка с 10,5 милиона фенове.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР