Телешки желатин при болка в гърба и ставите облекчава дискомфорта

...
Телешки желатин при болка в гърба и ставите облекчава дискомфорта
Коментари Харесай

Телешкият желатин облекчава болката в ставите

Телешки желатин при болежка в гърба и ставите облекчава дискомфорта за няколко дни. Той прави кожата по-здрава и еластична и укрепва структурата на косата.

Неправилната стойка е главната причина за болките в гърба, краката и ставите, а доста ефикасно средство, което изцяло ще ви облекчи от тези неразположения, е телешкият желатин, една от съставките, които се загатват най-често в рецептите за сладкиши.

Телешкият желатин има удобен резултат върху нашите стави, хрущяли, сухожилия, съединителна тъкан, прави ги по-силни и по-устойчиви на пострадвания.

Освен че предотвратява остеопороза и остеоартрит, желатинът укрепва сърдечния мускул, контролира метаболизма и усъвършенства паметта.

Ако имате проблеми с костите и ставите, тази напитка ще отстрани болката.

Приготвянето е доста просто: смесете желатин (5 г) с четвърт чаша студена вода. Препоръчва се да се подготвя вечер, преди лягане.

Оставете желатина да престои до сутринта – по-късно го прибавете към чай, мляко или сок и го изпийте на гладно.

Вижте още: Изхвърлете токсините от тялото и отслабнете!

Използвайте телешки желатин при болежка за един месец, след което би трябвало да извършите отмора от шест месеца. След това, можете да повторите лекуването, макар че евентуално няма да имате потребност от това.

Ще забележите, че болката в шията, гърба, краката и ставите отшумява единствено след седем дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР