Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов главен търговски

...
Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов главен търговски
Коментари Харесай

Богдан Узелац е новият главен търговски директор на Теленор |

Теленор България дефинира Богдан Узелац за своя нов основен търговски шеф. Той ще оглави екипа в компанията, отговарящ за растежа на потребителската база и бизнес развиването в съществуващи и нови сегменти.

„ Богдан има богат опит в продажбите, маркетинга и бизнес развиването, с който става част от управителния екип на Теленор България. Уверен съм, че той ще е движеща мощ за бизнес растежа, както и постигането на стратегическите ни цели, до момента в който предизвиква най-хубавите гении в комерсиалната ни организация “, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор.

С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е потвърден интернационален специалист в построяването на цифрови телекоми на разнородни европейски пазари, в това число Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и Оперативно-наблюдателно дело. Той е икономист по обучение, заемал е голям брой управнически функции в търговията на дребно, маркетинговите изследвания, ценообразуването, ръководство на цената и сегментите в Теленор Сърбия и е бил старши вицепрезидент „ Потребителски пазар “ в Теленор Дания сред 2013 и 2016 година Преди да се причисли към Теленор България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент „ Клиентска база и ръководство на цената “ в Beeline Russia.

„ Очаквам с неспокойствие да повеждам комерсиалния и маркетинг екип и да надграждаме триумфите на компанията. Заедно имаме проекти да продължим да покачваме цената на предложенията си към нашите клиенти посредством нашата най-хубава мрежа, първокласни артикули и цифрови услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията “, сподели Богдан Узелац, основен търговски шеф на Теленор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР