Телата на 20 души са били извадени от развалините след

...
Телата на 20 души са били извадени от развалините след
Коментари Харесай

Русия: Извадихме телата на 20 души след украинско нападение в пекарна в Луганск

Телата на 20 души са били извадени от руините след украинско нахлуване в пекарна в град Лисичанск в окупираната от Русия източна област Луганск, заяви съветското министерство на изключителните обстановки, представено от Ройтерс.

Той има съществена заслуга за защитата на Киев в първите дни на войната и в контраофанзивите по-късно

Министерството разгласява видео, на което се вижда по какъв начин чиновници на службата за незабавна помощ изнасят на носилка от руините на постройката двама потърпевши. По-рано ведомството заяви, че негови чиновници са избавили 10 души и са ги предали на медиците.

Снимка: Reuters

Ройтерс не можа да ревизира без значение датата на снимане на фрагментите, нито други детайлности за отчета от региона, който Русия съобщи, че е анексирала през 2022 година

Досега няма коментар от украинските управляващи във връзка случая.

След офанзивата военният транспортен съд „ Ивановец “ е потопен, заяви украинското разузнаване

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че по време на нападението в постройката са се намирали „ десетки цивилни “ и че са употребявани западни оръжия.

Контролираният от Русия Лугански информативен център съобщи, че Украйна е обстрелвала пекарната, употребявайки доставената от Съединени американски щати високомобилна артилерийска ракетна система (HIMARS).

Снимка: Reuters

Руската осведомителна организация ТАСС цитира чиновник от оперативните служби, съгласно който междинната възраст на жертвите е сред 30 и 40 години. Той е прецизирал, че досега измежду починалите няма деца и че разчистването на руините продължава.

От няколко дни по въпроса има спорни известия в публичното пространство

По-рано Леонид Пасечник, подложен от Москва отпред на украинската Луганска област, съобщи, че под руините може да се намират десетки хора.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР