- текстовата социална мрежа на Instagram, вече има повече активни

...
- текстовата социална мрежа на Instagram, вече има повече активни
Коментари Харесай

Гейм, сет, мач? Threads вече има повече потребители от X на най-важния пазар

- текстовата обществена мрежа на Instagram, към този момент има повече дейни консуматори на американския пазар от X/Twitter, демонстрират данни на Apptopia, представени от Business Insider. Това е мощен знак за бъдещето и на двете платформи.

През април Threads има приблизително по 28 млн. дейни консуматори в Съединени американски щати, до момента в който X/Twitter е с 21% по-малко или 22 млн. В исторически проект, когато имаме две сходни обществени платформи и новата изпревари остарялата в Съединени американски щати, нормално това е развой, от който няма връщане обратно - както през 2008 година демонстрираха Фейсбук и Myspace. Американският пазар дефинира трендовете в social света.
 Twitter или Threads: Който и да победи, тези вложители печелят
Twitter или Threads: Който и да победи, тези вложители печелят

Новата обществена мрежа на Зукърбърг би върха на ChatGPT по набрана известност

Експерти въпреки всичко означават, че X се стабилизира на по-високо равнище спрямо декември, когато единствено по 17 млн. души на ден я употребиха в Съединени американски щати. Резките опити на притежателя Илон Мъск целят да трансфорат най-голямата микроблогинг платформа в " суперприложение " с заплащания, наличие и обществена интеракция, само че също така атмосферата вътре в платформата очевидно се радикализира.

Турбуленцията отвори опция за Meta да излезе на пазара с Threads, която първоначално изглеждаше по-скоро като небрежно направено копие на Twitter, интегрирано в Instagram. Затова и след първичния голям интерес, потребителите всеобщо загърбиха новата платформа.

Хората на Зукърбърг направиха редица промени, внедриха нови функционалности, стъпиха и на повече пазари, като сега дори българската част на Threads е много разнообразна.
 Новата обществена мрежа Threads към този момент е налична у нас
Новата обществена мрежа Threads към този момент е налична у нас

Можете да изпробвате съперника на Twitter

Все още в световен проект X остава надалеч напред с 250 млн. дейни консуматори на ден, само че дори Мъск към този момент избира да не акцентира данни в поддръжка на своята скъпа облага. Милиардерът все по-често дефинира X като медийна платформа съперник на одобрените международни издания.

The Australian people want the truth.

???? is the only one standing up for their rights.
— Elon Musk (@elonmusk)
А висшият мениджмънт на Meta към този момент на няколко пъти разгласи, че има вяра, че Threads ще е идващото огромно приложение с милиардна потребителска база.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР