Тежка катастрофа с 3 коли затрудни движението на пътя между

...
Тежка катастрофа с 3 коли затрудни движението на пътя между
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа с 3 коли между Криводол и Враца, движението е затруднено /снимки/

Тежка злополука с 3 коли затрудни придвижването на пътя сред Криводол и Враца, видя кореспондент на BulNews.
Пътният случай е станал преди минути. Младеж пътувал за Враца с „ Голф 4 “, когато тръгнал да изпреварва колона от две коли. Пред него се движел мъж с „ Алфа Ромео “, който не видял, че пътуващото откъм гърба возило го задминава и подал ляв мигач за същата маневра. Тогава двете коли се изравнили с първата кола в колоната - баничарка „ Форд “ на врачанския затвор. Последвал свиреп удар сред трите автомобила, в резултат на което „ Голф “-ът почнал да криволичи по пътя, завъртял се и се блъснал в дирек.
За благополучие в резултат на случая няма потърпевши хора. Материалните вреди по колите обаче се огромни, от което излиза наяве, че ударът е бил много мощен.
След злополуката на мястото са пристигнали екип служители на реда и дознатели. Ченгетата тествали водачите за приложимост на алкохол и опиати, като техническият апарат реагирал позитивно за упойващи субстанции при по-възрастния мъж.
„ Алфа “-та към този момент е вдигната от „ Пътна помощ “, като всеки миг се чака платното да бъде освободено и от „ Голф “-а на младежа.
Заради злополуката придвижването в региона е затруднено, а по пътя има доста разпилени елементи. Съветваме водачите да карат с нараснало внимание, защото на мястото към момента има екип на полицията, които контролира трафика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР