Тежък инцидент в автосервиз на изхода на Сандански вдигна на

...
Тежък инцидент в автосервиз на изхода на Сандански вдигна на
Коментари Харесай

Разследват трудови злополуки в Петрич и Сандански: Тежък инцидент в автосервиз! Кола падна върху монтьор, машина премаза пръстите на работник в цех за хартия

Тежък случай в автосервиз на изхода на Сандански подвигна на крайник полиция и незабавни екипи. В сервиза, благосъстоятелност на 34 годишният Христо К е потърпевш служащият Мирослав К., който е настанен в болница със строшен таза и контузии в краката, научи Струма ком. Инцидентът е станал по време на работа през вчерашния ден към 18 часа. 30- годишният Мирослав поправял лек автомобил, който ненадейно паднал от подемника, останал под колата служащият почнал да вика за помощ, притекли се сътрудници, които го освободили.

В болничното заведение открили строшаване на таза,което трайно затруднява придвижването на краката и тялото на потърпевшия. Случаят е докладван на прокуратурата и инспекцията по труда, които през днешния ден стартират инспекция в сервиза.

В Петрич млад мъж от село Първомай пострада откакто машина в завод за произвеждане на тоалетна и кухненска хартия премаза ръката му. Той е превозен незабавно за " Пирогов ". Инспекцията по труда и прокуратуращаще ревизират и този случай. И в двата случая се касае за немарливо осъществяване на занимание, разясниха от инспекцията по труда, а инспекцията ще откри дали са спазени всички указания за безвредна работа.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР