Техническият директор на Лудогорец (Разград) Козмин Моци говори пред журналистите

...
Техническият директор на Лудогорец (Разград) Козмин Моци говори пред журналистите
Коментари Харесай

Козмин Моци преди мача на Лудогорец с Нордселанд: Няма значение какъв е терена, трябва да победим

Техническият шеф на Лудогорец (Разград) Козмин Моци приказва пред публицистите преди заминаването на тима за Дания. Утре от 22:00 часа първенците излизат за втория си мач в групата на шампионата Лига на Конференциите против Нордселанд и ще се опитат да прибавят нови точки, които да ги приближат към класиране за елиминациите.

Разградчани отпътуваха през днешния ден за скандинавската страна, само че рейсът малко закъсня на летището и всички доста бързаха да минат паспортния надзор и да се насочат към терминала. Единствен румънският шеф на " орлите " се спря пред медиите.

Моци съобщи, че изкуственият терен в град Фарум не трябва да тормози футболистите на Ивайло Петев, защото към този момент са натрупали опит на такава настилка.

" Доста тежко е, напълно друго се играе на неестествен терен. Имаме опит, защото играхме на такива. В Хелзинки, във Вилнюс също са изкуствени. Вече би трябвало да сме по-добре. Те (б.а – Нордселанд) играха против един румънски тим и след този мач чувах неприятни неща за терена. Сега ще забележим. Трябва да се фокусираме и няма значение какъв е терена, би трябвало да победим. Аз просто споделям какво са говорили, само че няма различен избор, с изключение на да играем оптимално съсредоточено ", съобщи някогашният румънски бранител.

Попитан дали успеха с 5:0 над Партизан (Белград) прави датчаните сериозен и тежък съперник, той отвърна: " Не би трябвало да се тормозим, това е различен мач. С Партизан е било в квалификации, а в този момент е групова фаза. За нас всяка точка е значима. Надявам се, да се върнем от там с нещо ".

" Футболистите са малко изморени поради натрупалите се доста мачове в сбит цикъл. До на следващия ден вечер да се възстановят и да излязат да дадат максимума от опциите си. Нямаме нови травми и се надявам да няма нови до края на шампионата ".

Той оцени и позитивно успеха над Левски в последния турнирен мач.

" Нормално е една победа над Левски да дава самочувствие. Всяка победа дава, а тази на Герена още повече ".

И защото датският вицешампион няма точки досега, а Лудогорец е с 3, нов триумф може да усили съществено възможностите им за класиране напред.

" Има още 5 мача с днешния, би трябвало да гледаме мач за мач и в средата на декември ще забележим къде сме ", внимателен е някогашният румънски бранител.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР