Теди Кацарова омъжи колежка Певицата Теди Кацарова е омъжила колежката си

...
Теди Кацарова омъжи колежка
Певицата Теди Кацарова е омъжила колежката си
Коментари Харесай

Оперна Прима с брак №2


Теди Кацарова омъжи колежка

Певицата Теди Кацарова е омъжила колежката си - оперната прима Гергана Николаева , похвали се самата тя. “Гери и Васко, за мен беше чест и привилегия да изпея вашия Първи Сватбен Танц! Благодаря за удоволствието и за сълзите! Бъдете постоянно толкоз щастливи! Имам ли Вас, аз имам крила “, показа дъщерята на Силвия Кацарова. Самата младоженка разкри пред „ Телеграф “, че осъществяването на песента „ Само аз и ти “ е била изненада от нея за брачна половинка й Васил Димитров, основател на радиостанциите Класик ФМ, Джаз ФМ, Енджой, както и на частния типичен оркестър „ Кантус Фирмус “, който е на повече от 20 година

„ Тържеството беше в доста стеснен кръг в столичен ресторант и за първия ни брачен танц поканих Теди. Щом запя „ Крилата “, тя се разплака, а след нея и ние, и всички посетители. После влезе и втората изненада - Силвия Кацарова, с която имаме дует “, описа солистката на военния отбор. Гери и Васко са дружно от 7 година, срещнали са се доста преди този момент по работа, само че любовта им се родила при нова среща след години. „ Той ми предложи преди 4 година и аз от този момент мислех. Не обичам сватбите, защото тази ми е втора, само че в случай че знаех, че ще е толкоз хубаво, щях да кажа „ Да “ по-рано “, призна Николаева. 20-годишната й щерка Джули, студентка втори курс по медицина, е била шаферка на сватбата, а кумове - Калин и Ирина Молерови, инженер и правист, които булката счита като свои духовни водачи, написа Телеграф.

На всички посетители младоженците са подарили ръчно рисувани сладки от съдружие „ Деца с онкохематологични болести “, с което работят от дълго време , а фотографът Бони Бонев е запечатал най-щастливите им мигове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР