Те ще пуснат полети в движение, не се съмнявам в

...
Те ще пуснат полети в движение, не се съмнявам в
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър „няма съмнение“, че полетите до Руанда ще бъдат пуснати в експлоатация – но лейбъристите ще отменят схемата „веднага“

„ Те ще пуснат полети в придвижване, не се колебая в това, само че и аз “ Не се колебая, че няма да проработи ", сподели той.

Когато го попита политическият редактор на Sky News Бет Ригби дали това значи, че ще спре всички полети за депортиране до Руанда в първия ден на лейбъристкото държавно управление, той сподели: " Ние ще отменим схемата за Руанда.

„ Казах ви го, когато се срещнахме за финален път предходната седмица, предходния път и знаете, че това значи преустановяване на схемата.

„ Абсолютно.. Полети и всичко останало. "

Той добави: „ Ще отменим схемата - несъмнено, това значи, че въобще няма да работим по схемата, това е трик, няма да наказвам мъртъв кон.

„ Веднага ще се отървем от политиката. “

Лейбъристите по-късно разясниха, че партията няма да спре никакви към този момент планувани полети, само че няма да насрочва повече.

p>

Правителствената скица за Руанда беше спряна заради правни причини, само че предишния месец беше прокарана, с цел да стане закон. Въпреки това към момента...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР