ТЕ наелектризират рок феновете с високоволтовите си рифове от 50

...
ТЕ наелектризират рок феновете с високоволтовите си рифове от 50
Коментари Харесай

Яростни фенове на AC/DC удрят високите цени на билетите, докато рокерите се присъединяват към множество изпълнения, които отблъскват посетителите на концерти от концерти на стадиони

ТЕ наелектризират рок почитателите с високоволтовите си рифове от 50 години.

Но за някои върли поддръжници на AC/DC, разноските за билети за идните им концерти на стадиона са огромна спънка.

Основните билети за правостоящи за шоуто на групата на Уембли на 3 юли сега връщат почитателите обратно £302,85 на Ticketmaster, до момента в който формалните платинени билети са впечатляващите £381,80.

Сайтът споделя: „ Организаторът на събитието е определил цената на тези билети съгласно пазарната им стойност. Билетите не включват VIP пакети. Наличност и цените подлежат на смяна. "

Очевидно към момента има доста хиляди с задоволително дълбоки джобове, с цел да си разрешат скъпите входни такси, защото и двете дати са съвсем разпродадени, само че скоковете на цените през последните години са излиза отвън надзор.

Един почитател се оплака: „ Инфлацията на цените на билетите е безумна, доста повече от всичко друго, за което мога да се сетя. Разбирам, че записите към този момент не се продават и това е методът, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР