Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград, за по-малко

...
</TD
>Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград, за по-малко
Коментари Харесай

Благоевград казва Сбогом на дупките по улиците

Започна изкърпването на уличната мрежа в община Благоевград, за по-малко от 24 часа бяха готови повредените сектори и бе положена нова настилка в сектор от ул. " Иван Михайлов “.

Възстановяването на уличната мрежа се прави поетапно, според авансово одобрен график от Община Благоевград.

Създадена е организация за навреме информиране на живущите в региона на ремонта за измененията в организацията на придвижване в секторите, които се ремонтират.

Следващият сектор в графика е по бул. " Димитър Солунски “.

Община Благоевград вкарва нови правила за осъществяване на плановите поправки от разпределителни сдружения, ВиК и частни лица, включително за включване в мрежите жилищни кооперации. Те ще се съгласуват от общинска администрация, при наложителни ясни условия и периоди за възобновяване на асфалтовата настилка от изпълнителите. Целта е да бъде предотвратено безразборното нарушение на целостта на уличната мрежа в регионалния център.

" Разкопаването ще се случва единствено тогава, когато е основана организация за бързо възобновяване. Не можем да позволяваме една дупка да стои отворена с месеци. Обещавам, че през този мандат ще има голяма смяна в това отношение “, безапелационен е кметът на Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР